Word onze nieuwe huishoudhero

Solliciteer nu!

5 redenen waarom huishoudhulpen
graag bij Bright Squad werken:

Inspraak in uurrooster

Je mag zelf mee je uurrooster invullen. Samen met je gezinnen kom je tot een planning waarmee jullie allemaal tevreden zijn. Doe je ding, wij staan klaar als je onze hulp nodig hebt.

Zelfstandigheid op de werkvloer

Je bent vrij om zelfstandig te werken en zelf het contact met je gezinnen te onderhouden. Zolang we onderling goed communiceren. We verwachten je niet wekelijks op kantoor en zetten in op digitale communicatie. Plannings mailen we door, elektronische dienstencheques bezorg je ons online.

Flexibiliteit en kwaliteit van het loonpakket

Een hoog nettoloon aangevuld met extralegale voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen, elektrische fiets en maaltijdcheques. Hard werk wordt hier meer dan beloond.

Open communicatie

Bij ons is iedereen gelijk en verdient elke huishoudhulp tonnen respect. Hier kom je met plezier langs op kantoor, wanneer je wil. Zit je met iets, zakelijk of privé? Wij staan voor je klaar.

Jij op de eerste plaats

De klant is koning, maar jij als huishoudhulp ook. Wij luisteren niet naar eenzijdige klachten maar schenken zeker zoveel aandacht aan jouw verhaal. Als je ons vertrouwen hebt, gaan we voor je door het vuur.

Foto Giovanna

Huishoudhulp Giovanna aan het woord over werken bij Bright Squad

Giovanna is een 48-jarige mama van twee kinderen. Ze werkt intussen al 3,5 jaar als huishoudhulp bij ons. Benieuwd wat haar job inhoudt en waarom ze zo graag bij Bright Squad werkt? Lees hier wat ze te vertellen heeft.
Het loon van een huishoudhulp bij Bright Squad

Het loon van een huishoudhulp bij Bright Squad

Kunnen wij met zekerheid, zwart op wit, bevestigen dat wij het hoogste loon van de sector hebben? Neen, natuurlijk niet. Wat we wél kunnen zeggen, is dat op één jaar honderdvijftig mensen kozen om voor ons te komen werken. Heeft dat te maken met het loonpakket waarop je als huishoudhulp bij Bright Squad kan rekenen? Misschien wel.
5 redenen om te werken als huishoudhulp bij Bright Squad

5 redenen om te werken als huishoudhulp bij Bright Squad

Op zoek naar een job als huishoudhulp? Maak kennis met Bright Squad, de frisse wind in de sector. Oprichters Freek Rubens en Kristof Delille vertellen je graag waarom jij moet starten bij Bright Squad. “Wie zelfstandig is en graag zijn eigen ding doet, die zit hier goed.” 

Flexibel en zelfstandig werken
met het beste loon van de sector?

Je bent een huishoudhulp op zoek naar een werkplek waar jij je eigen ding kan doen. Waar je respectvol wordt behandeld en kan rekenen op een aantrekkelijk nettoloon, aangevuld met tal van extralegale voordelen. Bij Bright Squad vind je wat je zoekt!

Vul je gegevens hieronder in en wij contacteren je voor een vrijblijvende kennismaking.

Vraag meer informatie!

  • Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Bright Squad 2024