Solliciteer nu!

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat er leeft in de wereld van de huishoudhulp.
En krijg zelf handige huishoudtips. Wij frissen je kennis graag op!
Nieuwe CEO: Tony Zadnikar

Nieuwe CEO: Tony Zadnikar

Tony Zadnikar is benoemd tot CEO van Bright Squad en Career Squad. Deze strategische zet beoogt de bedrijven te sturen naar een nieuwe fase van groei en ontwikkeling, met de nadruk op uitbreiding in Vlaanderen en de uitbreiding van het servicenetwerk.
Zelfstandige huishoudhulp

Zelfstandigheid in je job als huishoudhulp

Bij Bright Squad hechten we veel belang aan de zelfstandigheid van onze huishoudhulpen. Het biedt niet alleen ons als werkgever het vertrouwen dat alles vlot verloopt, maar geeft onze huishoudhulpen ook vrijheid en flexibiliteit in hun job. Ontdek de visie van Bright Squad-zaakvoerder Kristof op zelfstandigheid.
Huishoudhulp Heidi Peeters

Huishoudhulp Heidi: “Bij Bright Squad starten is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.”

Sinds januari maakt Heidi deel uit van ons fantastische community huishoudheroes. Elke maandag begint ze met een glimlach aan haar werkweek. Waarom dat zo is, dat vertelt ze in dit artikel.
Consulente Eline aan het werk

Consulenten: de sidekicks van onze huishoudhelden

Onze consulenten zijn onmisbaar in onze werking. Ze beheren planningen, zijn het aanspreekpunt voor huishoudhulpen, en veel meer. In dit artikel vertelt consulente Eline je graag meer over wat een consulente doet en hoe ze huishoudhulpen ondersteunen.
Vrouw strijkt Bright Squad nr 1 T-shirt

Het beste loonpakket in de sector: het loon van een huishoudhulp bij Bright Squad

Als werkgever streven we ernaar om onze huishoudhulpen het beste loonpakket in de sector aan te bieden. Benieuwd wat dat inhoudt en hoe jouw loonpakket er bij ons zou kunnen uitzien? Ontdek het in dit artikel.
Bestuurders Freek en Kristof

Bestuurders Freek en Kristof aan het woord

5 jaar geleden stampten Freek en Kristof Bright Squad uit de grond. En dat met een duidelijke visie. Maak kennis met deze twee ondernemers en kom meer te weten over hun aanpak en toekomstplannen voor het bedrijf.
Aan het laden...
© Bright Squad 2024