Solliciteer nu!

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat er leeft in de wereld van de huishoudhulp.
En krijg zelf handige huishoudtips. Wij frissen je kennis graag op!
Huishoudhulp Heidi Peeters

Huishoudhulp Heidi: “Bij Bright Squad starten is de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.”

Sinds januari maakt Heidi deel uit van ons fantastische community huishoudheroes. Elke maandag begint ze met een glimlach aan haar werkweek. Waarom dat zo is, dat vertelt ze in dit artikel.
Consulente Eline aan het werk

Consulenten: de sidekicks van onze huishoudhelden

Onze consulenten zijn onmisbaar in onze werking. Ze beheren planningen, zijn het aanspreekpunt voor huishoudhulpen, en veel meer. In dit artikel vertelt consulente Eline je graag meer over wat een consulente doet en hoe ze huishoudhulpen ondersteunen.
Vrouw strijkt Bright Squad nr 1 T-shirt

Het beste loonpakket in de sector: het loon van een huishoudhulp bij Bright Squad

Als werkgever streven we ernaar om onze huishoudhulpen het beste loonpakket in de sector aan te bieden. Benieuwd wat dat inhoudt en hoe jouw loonpakket er bij ons zou kunnen uitzien? Ontdek het in dit artikel.
Bestuurders Freek en Kristof

Bestuurders Freek en Kristof aan het woord

5 jaar geleden stampten Freek en Kristof Bright Squad uit de grond. En dat met een duidelijke visie. Maak kennis met deze twee ondernemers en kom meer te weten over hun aanpak en toekomstplannen voor het bedrijf.
Gezin verwelkomt HHH

Werken bij Bright Squad: een blik op onze klanten

Als (toekomstig) huishoudhulp bij Bright Squad is een goede band met je klanten essentieel. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wil je graag een beeld krijgen van wie onze klanten zijn en hoe jij met hen zal samenwerken? Ontdek het in dit artikel.
administratievekost

Bright Squad start met administratieve kost

Het heeft lang geduurd, maar ook Bright Squad kiest uit noodzaak voor de invoering van een administratieve kost. Lees waarom deze invoering noodzakelijk is en hoe het in zijn werk gaat.
© Bright Squad 2023