Wij geven 100 gratis strijkuren weg!
Registreer u hier

Wil jij als eerste gebruik maken van het Bright Squad strijk team? Schrijf je dan snel vrijblijvend in via onderstaand formulier en maak nu kans op gratis strijkuren!

Op 7 september maken we de winnaars bekend. Hou je mailbox in het oog!

Strijkatelier

Kom je elke avond thuis van je werk, hopend dat de kaboutertjes de strijk hebben gedaan? Dan is ons strijkatelier op de Corda Campus in Hasselt een beter idee. Je brengt je wasmand binnen en haalt die enkele dagen later vers gestreken weer op.
Stap 1: afzetten
Je rijdt met je auto gemakkelijk tot voor de deur van ons strijkatelier, ook wanneer je zelf niet op de Corda Campus werkt. Geen gezeul met je wasmanden over de parking dus!
Stap 3: De strijk is klaar!
We geven jou een seintje, zodat jij de strijk kan oppikken wanneer het jou past
Stap 2: inhoud van je wasmand
Alle kledingstukken hebben een aantal punten, die worden opgeteld. Voor de betaling geldt: 1 dienstencheque = 60 punten. Heb je 100 punten? Dan betaal je 2 dienstencheques en heb je nog 20 punten tegoed.
Stap 4: Drive in
Je rijdt tot aan ons strijkatelier, betaalt en neemt je gestreken was mee naar huis. Was het een hele hoop strijk? Geen zorgen, we helpen je wel even inladen. Maak komaf met de strijd tegen strijkhoop. We strijken de plooien voor je glad.
CONTACTEER ONS +32 (0) 11 49 45 50
© Bright Squad 2024