Solliciteer nu!

Nieuws

Blijf op de hoogte van wat er leeft in de wereld van de huishoudhulp.
En krijg zelf handige huishoudtips. Wij frissen je kennis graag op!
Huishoudhulp Heidi

Huishoudhulp Heidi vertelt over werken op afstand bij Bright Squad

Wat onze collega Heidi speciaal maakt? Ze werkt voor ons, terwijl ze aan de andere kant van het land woont. En dat loopt als een trein! Ontdek hier hoe ze het werken op afstand ervaart.
Werken als huishoudhulp

5 redenen om te werken als huishoudhulp bij Bright Squad

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wat dacht je van een job als huishoudhulp? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen om ons team te versterken. Ontdek hier waarom het fijn werken is als huishoudhulp bij Bright Squad.
Foto Giovanna

Huishoudhulp Giovanna aan het woord over werken bij Bright Squad

Giovanna is een 48-jarige mama van twee kinderen. Ze werkt intussen al 3,5 jaar als huishoudhulp bij ons. Benieuwd wat haar job inhoudt en waarom ze zo graag bij Bright Squad werkt? Lees hier wat ze te vertellen heeft.
Huishoudhulp in bedrijfswagen

De voordelen van een bedrijfswagen bij Bright Squad

Als huishoudhulp bij Bright Squad geniet je van een mooi loon en heel wat voordelen. Een van die voordelen: een bedrijfswagen. Ja, je leest het goed! Ontdek hier welke voordelen dit met zich meebrengt.
team_bright_squad

Bright Squad neemt collega in Oudsbergen over

Bright Squad bestaat 4 jaar en rondt dankzij een overname nu de kaap van 300 huishoudhulpen. Het gaat om de handelsactiviteiten van DC Clips, een bedrijf uit Oudsbergen.
zaakvoerders bright squad freek en kristof

Waarom wij niet geloven in een kantoor in jouw buurt

Bij ons geen kantoor in elke gemeente. Daar geloven wij niet in. Eén kantoor is zoveel handiger voor onze huishoudhulpen. Waarom? Dat leggen zaakvoerders Freek en Kristof hier uit.
© Bright Squad 2023